Petrea neagă că ar fi primit indicații de la Reghe: „Nu am avut ce să discutăm”

Petrea neagă că ar fi primit indicații de la Reghe: „Nu am avut ce să discutăm”

Suspendat ca urmare a eliminării din derby-ul cu Dinamo, Laurențiu Reghecampf a fost surprins vorbind la telefon din lojă și în parcarea stadionului alături de unul dintre membrii staff-ului tehnic.

Secundul său, Toni Petrea, a negat faptul că ar fi primit indicații de la tehnicianul lui FCSB în timpul meciului cu Astra, câștigat de „roș-albaștri” cu 1-0.

„Am făcut o partidă destul de bună. Am controlat prima repriză, am avut ocazii și în a doua parte. Adevărat, pe final, sub presiunea rezultatului, gazdele au pus presiune, au avut ceva ocazii, dar noi am câștigat pe merit. Nu am comunicat cu Laurențiu, nu știam că a fost în parcare. N-am avut ce să discutăm, pentru că nu era regulamentar. Ultima etapă va fi încinsă, dar sper ca noi să avem câștig de cauză, deși e cam dificil”, a precizat Petrea.

„Presiunea e pe Viitorul”

FCSB a reintrat în lupta la titlu grație victoriei de la Giurgiu, însă Viitorul este principala favorită la câștigarea campionatului. Dacă o bate pe CFR, trupa lui Hagi se va încorona campioană indiferent de rezultatele pe care le vor obține FCSB și Dinamo.

„Important este că am câştigat. Îmi pare rău şi pentru ei, că nu mai au şanse la nimic, dar asta este viaţa. Acum nu mai avem deloc presiune, presiunea este pe cei de la Viitorul. Vom aştepta să vedem ce se întâmplă. Deocamdată, am contract cu Steaua. Nu ştiu ce va fi la anul. Dacă nu vom câştiga titlul, l-am pierdut pe mâna noastră. Trebuia să batem cu 3 sau 4-0 pe Viitorul”, a precizat Denis Alibec.

8 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca