Peste 500 de accidente rutiere într-o singură zi, din cauza unei reclame (VIDEO) - LOOKPLUS
Peste 500 de accidente rutiere într-o singură zi, din cauza unei reclame (VIDEO)

Peste 500 de accidente rutiere într-o singură zi, din cauza unei reclame (VIDEO)

Sute de accidente rutiere au avut loc într-o singură zi în capitala Rusiei. Motivul? O reclamă deocheată imprimată pe o mașină care circula prin oraș.

Majoritatea celor care și-au lovit mașinile au fost bărbați. La vederea reclamei, aceștia au uitat să mai apese frâna.

Doi sâni dezgoliți au fost imprimați pe o camionetă, alături de mesajul „Ei atrag”. Șoferii care au văzut reclama au întors capul să o privească mai bine și nu au mai fost atenți la drum. Așa se explică faptul că într-o singură zi în Moscova au avut loc peste 520 de accidente.

Reprezentanții firmei de publicitate spun că au încercat să atragă atenția asupra unui nou mod de a face reclamă. Firmele sunt încurajate să își pună anunțurile pe părțile laterale ale camioanelor pentru a avea un impact mai mare asupra clienţilor.

„Noi vrem să aducem pe piaţă un produs nou, reclama pe maşini pentru cei care au GPS-uri. Am vrut să atragem atenţia asupra companiei noastre prin această formă nouă de reclamă. Recunoaştem că unele accidente au avut loc din cauza camionetelor noastre. Toţi şoferii care au făcut accidente din cauza noastră sunt rugați să intre pe site-ul nostru şi să lase un număr de telefon pentru a fi contactați ulterior”, au precizat reprezentanții companiei.

Agenția de publicitate îi va despăgubi pe toţi șoferii care au avut necazuri din cauza reclamei şi le va plăti reparaţia autoturismelor.

 

20 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca