Penalty-ul dictat de Adrian Cojocaru în partida FC Botoşani – "U" Cluj e material de studiu la CCA - LOOKPLUS
Penalty-ul dictat de Adrian Cojocaru în partida FC Botoşani – „U” Cluj e material de studiu la CCA

Penalty-ul dictat de Adrian Cojocaru în partida FC Botoşani – „U” Cluj e material de studiu la CCA

FC Botoşani a câştigat cu 1-0 partida din runda cu numărul cinci a Ligii I, pe teren propriu, în faţa Universităţii Cluj, dintr-un penalty hilar. Adrian Cojocaru a fost îndelung criticat la acel moment pentru decizia aleasă.

Deşi se fereşte să vorbească despre arbitraj, Răzvan Burleanu l-a arătat cu degetul pe Cojocaru, iar decizia luată de acesta a devenit subiect de studiu la CCA. „Un exemplu clar este din meciul dintre FC Botosani şi Universitatea Cluj. Acel penalty dictat a fost amplu discutat în ultima întâlnire a comisiei. Chiar urmăresc Liga I când pot, dar nu doar pentru problemele de arbitraj”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal la Fanatik Show, pe Look TV.

Startul Ligii I a fost marcat de câteva decizii grave de arbitraj, dar „cavalerii fluierului” nu au scăpat nepedepsiţi. „Când un arbitru greşeşte, trebuie să aibă o sancţiune pe măsură. Nu se comunică decizia, dar arbitrul va fi reţinut de la delegări. S-au făcut deja reţineri şi au fost reţineri mari de câte trei şi chiar patru etape”, a mai spus Răzvan Burleanu.

17 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca