Papp, 5 ani la Steaua. Salariu uriaș pentru eroul cu Irlanda de Nord - LOOKPLUS
Papp, 5 ani la Steaua. Salariu uriaș pentru eroul cu Irlanda de Nord

Papp, 5 ani la Steaua. Salariu uriaș pentru eroul cu Irlanda de Nord

Steaua a reușit să rezolve una dintre marile probleme. Astăzi a reușit să-l convingă pe Paul Papp să semneze un contract pe 5 ani și astfel să-l transfere definitiv de la Chievo Verona.

Paul Papp a devenit jucătorul Stelei. Un contract pe 5 ani și un salariu lunar de 25.000 de euro au reprezentat argumente suficiente pentru ca fundașul să-și pună semnătura pe un nou contract. Agentul fotbalistului, Anamaria Prodan, a confirmat mutarea, la Fanatik Show, pe Look TV.

„Eu am spus că Papp este jucătorul Stelei pentru o perioadă de cinci ani. Cred că domnul Argăseală va rezolva cu cei de la Chievo clauza contractuală. S-a înţeles cu Steaua pentru un salariu mare, aproximativ 25.000 de euro. Astăzi s-a semnat totul, aseară ne-am înţeles cu privire la contract. Este sută la sută jucătorul Stelei”, a spus impresarul. Astfel, Papp devine unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai Stelei. Primii pe listă sunt Tănase și Chipciu, care au salarii de 35.000 de euro pe lună. Top 5 este încheiat de Sânmărtean și Keșeru, care câștigă 23.000 de euro lunar.

17 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca