Panin știe care e atuul României în fața Ungariei. Ce zice despre parcursul CFR-ului - LOOKPLUS
Panin știe care e atuul României în fața Ungariei. Ce zice despre parcursul CFR-ului

Panin știe care e atuul României în fața Ungariei. Ce zice despre parcursul CFR-ului

Cristian Panin a vorbit despre șansele României în fața Ungariei. Team managerul CFR-ului e convins că „tricolorii” vor obține calificarea la turneul final din Franța.

„Cu siguranță, ne vom califica. În meciul cu Ungaria avem avantajul publicului. Sunt convins că fanii vor împinge echipa spre un rezultat pozitiv și în Finlanda”, a afirmat Panin la Fotbal Plus, pe Look PLUS.

Panin a explicat și de ce trupa din Gruia a cedat pe terenul celor de la ASA Târgu Mureș, scor 0-2. „Știam că vom avea meci foarte greu, pentru că ASA e o echipă experimentată. Din păcate, nu am legat 7 victorii, era important pentru noi, dar trebuie să mergem înainte. Echipa a prins o zi mai proastă, am primit două goluri care puteau fi evitate foarte ușor. E o victorie meritată a celor de la ASA. Sunt sigur că vom trece cu bine peste acest moment. E bine că a venit această pauză competițională, jucătorii se vor odihni și vor aborda partidele viitoare cu forțe proaspete, sperăm să avem rezultate și în continuare”, a susținut Panin.

În ciuda eșecului de la Mureș, CFR a rămas pe podium în Liga I. Formația pregătită de Vasile Miriuță ocupă locul 2 în clasament, cu 22 de puncte. „Este un parcurs extraordinar, nimeni nu credea acest lucru, dar pentru noi nu este o surpriză. I-am văzut pe jucători cum se pregătesc la antrenamente, ce atitudine au și cum îi motivează Miriuță”, a dezvăluit Panin.

7 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca