Pandurii – Dinamo 0 – 0. Hora a semnat ratarea sezonului!

Pandurii – Dinamo 0 – 0. Hora a semnat ratarea sezonului!

Pandurii şi Dinamo au ratat şansa de a se apropia la doar 2 puncte de Steaua, după ce au remizat la Severin, scor 0-0. „Câinii” au jucat cu un om în minus din minutul 68.

Gazdele puteau deschide scorul în debutul partidei, dar lobul trimis de Hora s-a dus peste poartă (‘3). La reluare, Răduţ a şutat puţin alături, din unghi (‘4). Mijlocaşul gorjenilor a avut golul în bocanc şi în minutul 24, când nu l-a putut învinge pe Cerniauskas, după ce scăpase singur spre poartă!

Răduţ s-a aflat în prim-plan şi în startul actului secund. Fostul stelist a căzut în careu, după un duel cu Rotariu, dar Alexandru Tudor nu a dictat penalty pentru olteni (’60). Dinamoviştii au rămas în 10 oameni în minutul 68, după ce Kortzorg a văzut al doilea galben pentru un fault comis asupra lui Bunoza. Chiar şi cu un om în minus, oaspeţii puteau da lovitura prin Rotariu, care a trimis cu capul din interiorul careului, dar prea slab pentru a-l învinge pe Stanca (’78).

Pandurii au căutat golul victoriei, dar „câinii” au fost ocrotiţi de şansă la ocazia uriaşă a lui Hora. Nemarcat, golgheterul la zi al Ligii 1 a reluat peste, din doar 6 metri (’79)! Ropotan a fost şi el aproape de reuşită, dar şutul său a fost deviat de un fundaş al oaspeţilor, peste poarta lui Cerniauskas (’90+3). Scor final: 0-0!

24 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca