Pandurii – Concordia 0-1. A doua victorie la rând pentru ilfoveni

Pandurii – Concordia 0-1. A doua victorie la rând pentru ilfoveni

Concordia Chiajna a înregistrat a doua victorie consecutivă în campionat, 1-0 pe terenul celor de la Pandurii. Ilfovenii ocupă locul 11 în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce gorjenii se situează pe poziția a 12-a, cu 19 puncte.

Prima ocazie a meciului a aparținut gazdelor. Stana a șutat cu stângul din preajma punctului cu var, dar Bălgrădean a reușit să respingă de sub transversală (‘6). La reluare, Concordia a cerut penalty după un duel între Bușu și Serediuc, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue (’16). Gorjenii au cerut și ei lovitură de pedeapsă după un contact între Surugiu și Fota, dar centralul partidei nu s-a lăsat înduplecat. Reluările TV arată că faultat s-a produs însă în afara careului (’35).

Oaspeții au deschis scorul pe finalul reprizei, prin Raul Costin. Mijlocașul a profitat de ieșirea hazardată din poartă a lui Stanca și a înscris cu un șut plasat, de la 25 de metri (’42). Răducanu putea dubla avantajul pentru ilfoveni, dar a fost deposedat în momentul execuției de Samson (’45+1).

Herea nu a fost nici el mai norocos. Atacantul a scăpat singur spre poarta adversă, dar nu l-a putut învinge pe Stanca, portarul gazdelor deposedându-l pe fostul rapidist (’53). Gorjenii au replicat prin Jeffrey, care a șutat însă anemic din afara careului (’77).

S-a terminat 1-0 pentru Chiajna, echipă care a sărbătorit astăzi 200 de meciuri în Liga 1.

19 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca