Pandurii – Astra 2-0. Gorjenii termină campionatul pe podium

Pandurii – Astra 2-0. Gorjenii termină campionatul pe podium

Pandurii au încheiat în forţă campionatul. Gorjenii s-au impus cu 2-0 în faţa campioanei Astra şi au terminat sezonul pe locul 3, cu 39 de puncte.

Oltenii au început bine partida. Nicoară a şutat violent de la distanţă, mingea trecând puţin pe lângă bară (’10). După doar două minute, Seto a fost aproape de o tragedie, după ce Mrzjlak l-a lovit cu piciorul în cap! După ce a primit îngrijiri medicale, japonezul a putut însă continua jocul, dar a purtat o faşă pe cap pe toată durata meciului.

Hora a testat şi el poarta adversă, fără sorţi de izbândă însă (’14, ’19). Cel care a spart gheaţa a fost Antal. Mijlocaşul a înscris cu un şut printre picioarele lui Gavrilaş (’21). Cristi Săpunaru putea duce scorul la 2-0, dar mingea expediată de fundaş a trecut peste (’42).

Pandurii au pus în pericol poarta adversă şi în startul reprizei secunde. Nistor a vrut să marcheze direct din corner, dar portarul oaspeţilor nu s-a lăsat păcălit (’51). Cu medaliile de aur deja acontate, giurgiuvenii au ripostat abia în minutul 65. Oros a reluat cu capul alături, în urma unei lovituri libere executată de Seto. Florea şi-a încercat şi el norocul, dar a şutat pe lângă din afara careului (’74).

Cel care a închis tabela a fost Hora. Golgheterul Pandurilor a dejucat ieşirea greşită la offside a oaspeţilor şi l-a executat cu sânge rece pe Boşneag, rămas fără reacţie (’90+3). Scor final: 2-0!

 

9 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca