”Oracolul de la Bălcești”, la picioarele Simonei Halep: ”O putem pune lângă Nadia și Ilie Năstase” - LOOKPLUS
”Oracolul de la Bălcești”, la picioarele Simonei Halep: ”O putem pune lângă Nadia și Ilie Năstase”

”Oracolul de la Bălcești”, la picioarele Simonei Halep: ”O putem pune lângă Nadia și Ilie Năstase”

Simona Halep a impresionat o lume întreagă după ce a spulberat-o pe ”regina” Serena Williams, iar Mitică Dragomir nu putea rămâne insensibil.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Halep este de acum ”mândrie națională” și că românca va câștiga în mod sigur și meciul cu Maria Sharapova.

”Ce a făcut Halep este o mândrie naţională, nici nu vreau să-mi imaginez ce e la machedoni! Cred că au tăiat capetele la vreo cinci berbeci, grătarele ard de zor… Cred că Serena avea pulsul 300 la cât a fugărit-o Simona. Dacă o prinde acum, o bate şi pe Sharapova!, a declarat Dragomir la Fanatik Show, în direct pe Look TV.

Dumitru Dragomir a mărturisit că a văzut meciul Simonei Halep pe telefon, la tribuna: ”Rezultatul e fenomenal, toate agenţiile din lume vorbesc de România. Dar într-o săptămînă – două găsim noi ceva s-o bălăcărim! Am văzut meciul pe telefon, eram la tribunal, iar toată lumea vorbea numai de Halep”.

Previziunile lui Dragomir

Acesta consideră că Simona Halep poate fi pusă în acest moment pe picior de egalitate cu Nadia Comăneci și cu Ilie Năstase. ”Nici Simona nu cred că îşi imagina că o va bate în halul ăsta. N-are forţă saraca, dar are o tehnică fenomenală. O putem pune pe Simona lângă Nadia şi Ilie Năstase”, a adăugat Dragomir.

Așa cum îi stă în obicei, ”Oracolul de la Bălcești” a încheiat cu două previziuni, dar și cu o dezvăluire. ”Din punct de vedere al mediatizării, îi întrece pe Nadia și pe Năstase. Va deveni cel mai bine plătit sportiv din România. Părinţii ei şi-au vândut casele pentru ca Simona să poată face carieră, tatăl ei şi-a vândut averea! Dacă nu ar fi avut performanţe, ar fi rămas săraci”, a concluzionat Dumitru Dragomir.

22 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca