Optimism exagerat? "Finlanda nu are cum să ne bată, abia stau în ghete" - LOOKPLUS
Optimism exagerat? „Finlanda nu are cum să ne bată, abia stau în ghete”

Optimism exagerat? „Finlanda nu are cum să ne bată, abia stau în ghete”

Finlanda e un adversar prea mic pentru România, Sânmărtean nu a cerut să fie schimbat cu Ungaria și DNA-ul ar rămâne mască dacă ar investiga contractul lui Pițurcă.

„Oracolul din Bălcești” a făcut o serie de declarații incendiare la Look TV.

„Vom face egal cu Finlanda, ne împăcăm cu ei că-s prietenii noștri. Cu un egal ajungem pe primul loc după ce batem Irlanda de Nord. Dacă nu ne calificăm înseamnă că nu suntem sănătoși. Avem un campionat mult mai valoros decât ei, nu văd cine ar putea termina pe primul loc în afară de România. Nu are cum să te bată Finlanda, jucătorii lor nu stau nici în ghete, i-am văzut în ambele meciuri până acum, parcă sunt o echipă de mijlocul clasamentului din campionatul românesc”, a declarat Dragomir la Fanatik Show.

Fostul președinte al LPF îi ia apărarea lui Sânmărtean în „războiul rece” cu Pițurcă, cauzat de schimbarea inexplicabilă a mijlocașului stelist de pe teren în meciul cu Ungaria. „Am jucat fără mijlocași, când am avut unul bun l-am scos și am jucat fără fundaș dreapta. Enache ar trebui să fie titular. Nu știu ce a fost în capul lui Pițurcă, l-a scos pe Sânmărtean ca să demonstreze că putem câștiga și fără el pe teren. Sânmărtean nu a cerut să fie schimbat, nici n-a știut de ce l-a scos”, a punctat Mitică.

Fără a da prea multe detalii, „Oracolul din Bălcești” crede că DNA-ul ar avea de lucru dacă ar investiga contractul selecționerului cu FRF. „Pe Pițurcă îl doare în pălărie, cât timp are contractul beton. El crede că deține adevărul absolut. A spus că nu el și-a învățat jucătorii să se retragă, asta înseamnă că i-a selecționat prost sau că jucătorii nu l-au băgat în seamă. Adevărul e că nu prea mai avem jucători de valoare. Contractul lui Pițurcă nu e beton, e contract de dus la DNA, nu a greșit secretara. Am insistat să îmi arate contractul în Comitetul Federal și am fost dat afară, pentru că începusem să știu prea multe. Pițurcă nu pleacă nici dacă luăm bătaie”, a încheiat Dragomir.

13 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca