Oltenii respiră în sfârșit! CS U Craiova - Oțelul Galați 1-0 - LOOKPLUS
Oltenii respiră în sfârșit! CS U Craiova – Oțelul Galați 1-0

Oltenii respiră în sfârșit! CS U Craiova – Oțelul Galați 1-0

CS Universitatea Craiova a reușit o victorie prețioasă pe teren propriu în fața Oțelului, scor 1-0.

Soarele a ieșit în sfârșit pe strada Craiovei. La primul meci cu Emil Săndoi pe bancă, trupa olteană a bifat primul succes în Liga 1, contra Oțelului, la capătul unui meci în care a evoluat cu un om în minus aproape o repriză întreagă.

Victorioși cu Rapidul, oaspeții au vrut să dea primii lovitura, dar mingea reluată cu umărul de Tudorie s-a scurs milimetric pe lângă poartă (’15). Oltenii au replicat la fel de tăios. Curelea l-a întins pe Plopeanu cu un șut din întoarcere, din afara careului, scos in extremis de goalkeeperul gălățean (’34). Craiova și-a complicat însă misiunea la începutul reprizei secunde. Kay a văzut direct cartonașul roșu de la arbitrul Dragoș Istrate, pentru un fault dur asupra lui Karlik (’49). Chiar și așa, oltenii au reușit să dea lovitura de grație, în minutul 61. Madson a înscris un gol de povestit nepoților, după ce a expediat o ghiulea, de la 25 de metri, direct la vinclu!

Oțelul a căutat egalarea, în zadar însă. Elevii lui Weiss nu au reușit să desfacă apărarea gazdelor, care a fost de neclintit. Mai mult, oaspeții au încheiat și ei meciul cu un om în minus, după ce Serkan Ciftci a primit cartonașul roșu pentru un gest golănesc asupra lui Brandan (’90).

15 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca