Ogăraru: „Nu înțeleg supărarea suporterilor. Am dominat meciul” - LOOKPLUS
Ogăraru: „Nu înțeleg supărarea suporterilor. Am dominat meciul”

Ogăraru: „Nu înțeleg supărarea suporterilor. Am dominat meciul”

Antrenorul Universității Cluj, George Ogăraru, s-a declarat nemulțumit de remiza obținută pe teren propriu cu Oțelul. În opinia tehnicianului, terenul greu a contribuit decisiv la numărul ratărilor.

„Nu ne mulțumește acest punct, era foarte important să câștigăm, dar în condițiile date cred că am făcut tot posibilul să ne apropiem victoria. Ne-am creat multe șanse, nu a fost un meci frumos, dar apa băltea pe teren și nu se putea juca altfel. Am încercat să punem mingea jos și am finalizat unele acțiuni, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Nu mă așteptam să fie chiar așa terenul”, a spus Ogăraru, pentru Look TV.

Tehnicianul aflat la debutul în prima ligă ca antrenor nu este de acord cu fanii, care i-au cerut din nou demisia: „Este foarte frustrant că nu vin rezultatele, pentru că echipa a început să joace și să arate un nivel bun, dar nu am nimic să le reproșez băieților pentru implicare și dăruire. Suntem singura echipă care are nenumărate ocazii și nu reușește să marcheze. Astăzi chiar nu am înțeles supărarea suporterilor, am dominat adversarul din ultimul până în ultimul minut și nu pot înțelege nemulțumirea lor”.

29 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca