Ogăraru: "Am pierdut 2 puncte. Nu mă îngrijorează locul din clasament" - LOOKPLUS
Ogăraru: „Am pierdut 2 puncte. Nu mă îngrijorează locul din clasament”

Ogăraru: „Am pierdut 2 puncte. Nu mă îngrijorează locul din clasament”

George Ogăraru s-a declarat nemulţumit de remiza obţinută de „U” Cluj pe terenul Astrei, una dintre candidatele la titlu în acest sezon. Tehnicianul „şepcilor” crede că echipa sa avea forţa necesară pentru a se impune la Giurgiu.

„Sunt două puncte pierdute. Am avut un penalty ratat, dar şi câteva ocazii foarte bune, trebuia să câştigăm acest meci. La fel de bine, pe final puteam să şi pierdem. Din dorinţa de a câştiga partida, am fost puţini descoperiţi. Am făcut un meci bun, meritam victoria. Le-am spus băieţilor să joace la fel de bine ca în prima repriză. Deşi am fost conduşi, am crezut în victorie, ştiam că era posibilă, implicarea băieţilor a fost sută la sută. Nu am să le reproşez nimic. Am încredere în arbitru că a luat decizia cea mai bună la faza primului penalty, sunt alţi oameni care pot să analizeze, dar nu a fost un meci uşor de arbitrat”, a declarat Ogăraru la Look TV.

„Şepcile roşii” ocupă doar locul 14 în clasament după 15 etape, dar Ogăraru nu e îngrijorat. „Nu mă îngrijorează locul din clasament, campionatul e lung, am încredere că această echipă poate urca în clasament, să termine campionatul fără emoţii”, e optimist tehnicianul Universităţii.

22 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca