Ocazii monumentale, irosite! Top 5 ratări din etapa a 11-a! (VIDEO) - LOOKPLUS
Ocazii monumentale, irosite! Top 5 ratări din etapa a 11-a! (VIDEO)

Ocazii monumentale, irosite! Top 5 ratări din etapa a 11-a! (VIDEO)

Runda a 11-a a Ligii I a fost presărată cu goluri spectaculoase, dar si cu ratări incredibile. Olandezul Quenten Martinus de la FC Botoşani este protagonistul etapei, cu un gol de pus în ramă, dar şi cu o ratare pe măsură.

1. După ce a înscris un supergol în partida cu CSMS Iaşi, olandezul şi-a trecut în cont şi ratarea etapei. Martinus a trecut de apărarea ieşenilor, inclusiv de portarul Caparco, dar Ionuţ Voicu i-a refuzat golul, de pe linia porţii.

2. În derby-ul etapei dintre CFR Cluj şi Dinamo, tânărul jucător al „câinilor roşii”, Dorin Rotariu, nu l-a putut învinge pe Mario Felgueiras, din postură de unu la unu cu portarul lusitan.

3. Mircea Axente de la ASA Târgu Mureş se numără şi el printre ghinoniştii etapei, fiind autorul unei ocazii imense în partida cu Pandurii Târgu Jiu. Atacantul de 27 de ani a scăpat singur spre poarta adversă, a şutat la colţul lung, dar a lovit bara.

4. Căpitanul celor de la CS U Craiova, Costin Curelea, s-a întrecut în ratări în meciul Concordia Chiajna. Atacantul oltenilor a scăpat singur cu Râmniceanu, dar nu a reușit să-l învingă.

5. Un bun executant al loviturilor libere, Gabi Mureşan, şi-a arătat încă o dată clasa în partida cu Pandurii. Fostul mijlocaş al echipei CFR Cluj a trimis o torpilă de la 30 de metri, care a zguduit serios bara porţii apărate de Gliwa.

21 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca