O noapte de Revelion pe toate gusturile (VIDEO) - LOOKPLUS
O noapte de Revelion pe toate gusturile (VIDEO)

O noapte de Revelion pe toate gusturile (VIDEO)

Atunci când vine vorba de Revelion se spune că așa cum te prinde miezul nopții, așa vei fi tot anul. Așadar, alegerea petrecerii pentru noaptea dintre ani nu poate fi lăsată la întâmplare. Iar patronii de localuri sunt conștienți de acest lucru, așa că se întrec în pachete care mai de care mai avantajoase, pentru a-și atrage clienții. Chiar dacă vorbim de petreceri de Oscar sau carnavaluri, toate au un element comun: garantează distracție maximă.

Pregătirile pentru petrecerile de Revelion sunt în toi, iar localurile se întrec în tematici și oferte. Indiferent dacă vreți o atmosferă sofisticată sau o petrecere retro, aveți de unde alege.

„O să îi așteptăm cu covorul roșu, la o petrecere de Oscar. Petrecerea va fi caracterizată de mâncăruri sofisticate, de un program de Revelion deosebit. Vom avea un amfitrion care ne va introduce în atmosfera de Hollywood. Așadar invitații trebuie doar să se preocupe cum să strălucească ca niște superstaruri”, asigură Smaranda Ignat, manager de hotel.

Dacă unele hoteluri încearcă să își atragă clienții cu meniuri pe toate gusturile, pub-urile mizează pe ofertele care includ multă băutură.

„Venim cu o ofertă de două seri, în 31 revelionul, în 1 avem carnaval. În anul acesta o să fie un carnaval retro. Va fi 40 de lei de persoană pentru ambele seri. Aici se include paharul de șampanie de la miezul nopții și distracția asigurată […] La pub-ul pe care îl administrăm va fi oferta puțin altfel, invitații vor plăti o sumă de 130 de lei și vor beneficia de un meniu open-bar”, precizează Alexandru Balazs, manager de club.

Răsfățul dumneavoastră depinde de câți bani sunteți dispuși să scoateți din buzunar. Cei care nu vor să cheltuie cu petrecerea de Revelion au și ei la dispoziție o altă variantă decât statul acasă: Revelionul în stradă. În marile orașe, artiști de renume vor cânta și îi vor încânta pe petrecăreți, iar la ora 00:00 focuri impresionante de artificii vor marca trecerea în noul an. Așadar dacă 2015 vă prinde în stradă, nu uitați acasă hainele groase, dar nici șampania.

Indiferent unde o să vă găsească Anul Nou, nu uitați să respectați tradițiile. Se spune că de Revelion trebuie să purtați ceva roșu pentru a fi înconjurați de dragoste și trebuie să aveți bani în buzunar, pentru a vă merge bine tot anul din punct de vedere financiar.

Sursa foto: www.karmatravel.eu

10 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca