O jurnalistă de la Look TV, agresată de Ganea! „Țăranco, te dau cu capul de perete!”

O jurnalistă de la Look TV, agresată de Ganea! „Țăranco, te dau cu capul de perete!”

Ionel Ganea nu se dezminte! Antrenorul Voluntariului a făcut circ la finalul partidei de la Iași, deși echipa sa a câștigat cu 1-0.

La interviurile de după meci, Ganea a amenințat-o și a înjurat-o pe Alina Iosub, jurnalistă de la Look TV. În direct la Look TV, Alina Iosub a povestit cele întâmplate: „Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea și așteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut țărancă, ochelaristă… Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a amenințat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-și ceară scuze, dar e tardiv”.

Marius Mitran, directorul de imagine și comunicare al LPF, este convins că se vor lua măsuri împotriva antrenorului. „Trebuie să vedem ce au consemnat martorii. Vom sesiza comisiile, îmi pare rău că trebuie să discutăm despre așa ceva”, a punctat oficialul LPF.

Ionel Ganea nu a putut fi contactat pentru a explica gestul său!

18 martie 2016

4 comentarii la acest articol To “O jurnalistă de la Look TV, agresată de Ganea! „Țăranco, te dau cu capul de perete!””

  1. Unde este reactia oficiala din partea trustulului, in conditiile in care unul dintre angajatii vostri, nu stiiu exact care ii e pozitia, jurnalist ma indoiesc, a raspuns printr-o amenintare cu moartea? De ce nu pprecizati si asta in articol. Nu putem acuza, dar inchide ochii la greselile noastre, nu aveti cum sa o scoateti basma curata.

  2. De cate ori aud sau il vad la tembelizor pe acest Ganea, prima imgaine care imi vine in minte este asta de mai sus, cu fata lui Ganea cand il strange de gat pe arbitru; zici ca se kk in timp ce il strangea de gat. poate are fetish-uri din astea, cine stie? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca