Nu e o glumă! Alocațiile lunare pentru copii pot crește la 100 de euro!

Nu e o glumă! Alocațiile lunare pentru copii pot crește la 100 de euro!

În preajma campaniei electorale, politicienii din România își aduc aminte de populație și vin cu mai multe propuneri menite să ușureze viețile cetățenilor.

După ce unii parlamentari vor să introducă o masă caldă la serviciu sau a 13-a pensie, un senator UNPR este hotărât să revoluționeze sistemul de alocații! Conform Realitatea TV, senatorul Ionel Agrigoroaiei vrea să mărească alocațiile tuturor copiilor din România la 100 de euro lunar, față de 84 de lei cât este acum.

Gaura de 2 miliarde de lei pe lună din buget ar urma să fie acoperită din taxa pe viciu sau din recuperarea prejudiciilor aduse statului. Senatorul are, însă, o condiție pentru ca un copil să beneficieze de noua alocație: să nu aibă absențe la scoală.

14 februarie 2016

7 comentarii la acest articol To “Nu e o glumă! Alocațiile lunare pentru copii pot crește la 100 de euro!”

  1. De ce sa ne luam de scoală de ce nu ne luam de mici infractori.Minori cu antencedente penale sa primească alocatii?Sunt destui de umple bugetul.

  2. Se pare ca aceasta stire circula de ceva vreme, dar pana acum se pare ca nu s-a aprobat aceasta marire care ar fi fost bine venita pentru multe familii. Eu am cheltuit la inceputul scolii peste 200 de euro si nu am cumparat tot ce-i trebuia copilului. Numai dictionarele ajungeau 150 de lei, dar i-am spus sa-l mai foloseasca pe cel online cum l-a folosit si pana acum. Pe http://dexonline.net/ a gasit pana acum toate cuvintele de care a avut nevoie, iar costurile sunt inexistente. Ar fi fost ideal daca se aloca aceasta suma la inceputul anului scolar, poate toti copiii se bucurau de haine noi si rechizite.

  3. sa va fie rusine parlamentari si deputati,etc duceti lumea in eroare iar,nu stti cum sa mai haburiti populatia
    copiii tari mor de foame nu mai invata bine la scoli, pt ca furati voi tot.

  4. Mincinosi ,politicienii romani vanzatorii tarii,sarlatani isi bat joc de toti romanii de rand,fura si se imbogatesc peste noaptw,ii doare undeva dw noi,trebuie sa muncim in strainatate departe de cei dragi doar din cauza hotilor din fruntea tarii,rusinw tradatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca