Niculescu merge pe mâna fostei echipe în marele derby: "Dinamo ar putea să câştige" - LOOKPLUS
Niculescu merge pe mâna fostei echipe în marele derby: „Dinamo ar putea să câştige”

Niculescu merge pe mâna fostei echipe în marele derby: „Dinamo ar putea să câştige”

CS Mioveni este surpriza Cupei României, după ce a eliminat Astra şi Dinamo. Claudiu Niculescu, tehnicianul divizionarei secunde, nu şi-a ascunt afinitatea pentru fosta echipă şi crede că trupa lui Flavius Stoican ar putea provoca o surpriză în derby-ul cu Steaua.

„Am reuşit o mare performanţă în acest an. Am eliminat Astra şi Dinamo din cupă. Sunt încă sub efectul sentimentului de a bate pe Dinamo. Nu am dormit două nopţi înainte de meci. M-am gândit unde sunt vulnerabili şi cum pot să îi surprind. Am ştiut că mingile pe culoar le pot pune probleme, deoarece stau sus cu apărarea”, a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul echipei CS Mioveni, la Fanatik Show, pe Look TV.

Cu toate că a stricat planurile dinamoviştilor înainte de marele meci cu Steaua, fostul „câine” le ţine pumnii strânşi jucătorilor lui Flavius Stoican. „I-am simţit pe teren pe jucătorii celor de la Dinamo. Chiar formează o echipă bună şi cred că pot obţine un rezultat bun în faţa Stelei. Dacă lipsesc şi câţiva titulari ai Stelei, accidentaţi, Dinamo ar putea să şi bată, nu doar să obţină un punct”, a mai precizat tehnicianul divizionarei secunde.

Claudiu Niculescu ştie de unde vine pericolul. L-a nominalizat pe Sânmărtean drept cel mai periculos om pentru poarta lui Marc. „Sânmărtean este un jucător care se debarasează foarte usor de adversar. Dacă îl laşi să se întoarcă e deranj. Este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am întâlnit pe teren. Rar mi-a fost dat sa văd un jucător care îşi creează acţiuni cu aşa mare uşurinţă”, a conchis Niculescu.

30 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca