Nicolo Napoli cere întăriri. „Aduceți 5-6 jucători” - LOOKPLUS
Nicolo Napoli cere întăriri. „Aduceți 5-6 jucători”

Nicolo Napoli cere întăriri. „Aduceți 5-6 jucători”

Nicolo Napoli a reușit să o resusciteze pe CSMS Iași, formație care părea condamnată la retrogradare. Italianul regretă că nu a scos măcar un punct din meciul cu Steaua și cere conducerii să-i mai aducă jucători în pauza competițională.

CSMS Iași o va întâlni pe Steaua a doua oară în decurs de numai o săptămână. După meciul bun reușit în Ghencea, când echipa lui Gâlcă s-a impus la limită, în ultimul minut de prelungiri, moldovenii vor un rezultat bun și Cupa Ligii.

Unul dintre regretele tehnicianului este acela că nu a obținut un rezultat bun cu echipa campioană. „Am pierdut săptămâna trecută meciul cu Steaua, deși meritam să câștigăm, sau să scoatem cel puțin un punct. Acum avem meciul din Cupa Ligii și încercăm să facem un joc bun. Steaua vine după eliminarea din Europa League, îmi pare rău pentru ea. Avem și primă pentru calificarea în semifinale”, a declarat italianul.

Napoli face și un apel către conducere, căreia îi solicită să aducă jucători în pauza de iarnă: „Nu știu nimic de transferuri. O să vedem după pregătirea de iarnă ce va fi, va fi un retur dificil, dar obiectivul meu este să salvez echipa de la retrogradare. Sper să se aducă întăriri în iarnă, cinci-șase fotbaliști. Nu pentru mine, ci pentru echipă”. CSMS Iași – Steaua, în Cupa Ligii Adeplasat, va fi duminică, la ora 20.00, în direct pe Look PLUS.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca