Nicolae Dică, prezentat oficial la FCSB: „Mi-am dorit din tot sufletul să antrenez această echipă”

Nicolae Dică, prezentat oficial la FCSB: „Mi-am dorit din tot sufletul să antrenez această echipă”

Nicolae Dică a fost prezentat, astăzi, oficial în funcția de antrenor al celor de la FCSB.

Tehnicianul de 37 de ani a semnat un contract valabil până în iunie 2018 cu gruparea „roş-albastră”.

„Este o onoare să antrenez această echipă. Nu credeam că se va întâmpla așa de repede acest lucru, dar mă bucur enorm. Voi munci mult, din dragoste pentru acest club, pentru a reuși performanțe. Iubesc Steaua. Tot ce pot să vă promit e că jucătorii vor da totul pe teren și vor avea o atitudine exemplară. Având jucători de mare valoare trebuie să reușim acest lucru”, a declarat Dică la conferinţa de presă.

„Mai așteptăm doi-trei jucători. Cunosc foarte bine lotul, m-a ajutat și perioada în care am fost secund la această echipă. Mi-a fost greu să mă despart de SCM Pitești, dar această ofertă a Stelei a însemnat mult pentru mine. Știu ce înseamnă Steaua, știu ce înseamnă să fii antrenor aici și sunt optimist că voi reuși să-mi îndeplinesc obiectivele. Am semnat un contract pe un an de zile, iar obiectivul este câștigarea campionatului”, a adăugat Dică.

Despre colaborarea cu Becali

Antrenorul a vorbit şi despre relaţia cu Gigi Becali. „Nu știu ce s-a întâmplat în trecut la Steaua, dar din ce am vorbit cu patronul, sunt sigur că și eu, și dânsul vom avea o colaborare bună. Când eram jucător, am fost foarte criticat de patron, dar nu am luat în seamă criticile. Din contră, așteptam următorul meci pentru a demonstra ceea ce pot”, a subliniat Nicolae Dică.

FCSB va pleca vineri seară spre Slovacia, acolo unde va efectua primul stagiu de pregătire, între 9 şi 22 iunie. Al doilea turneu de pregătire este programat în perioada 25 iunie – 8 iulie, la Apeldoorn (Olanda).

9 iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca