Nici Protasov nu visa ca Astra să învingă Dinamo cu 6-1: ”Nu mă așteptam la un asemenea scor” - LOOKPLUS
Nici Protasov nu visa ca Astra să învingă Dinamo cu 6-1: ”Nu mă așteptam la un asemenea scor”

Nici Protasov nu visa ca Astra să învingă Dinamo cu 6-1: ”Nu mă așteptam la un asemenea scor”

Dinamo a suferit cea mai drastică înfrângere din istorie, 1-6, cu Astra Giurgiu, chiar la aniversarea lui Ionel Dănciulescu. În schimb, Astra a terminat en fanfare turul campionatului și urcă pe locul 4.

Antrenorul Oleg Protasov a reușit să schimbe la față jocul vicecampioanei, după o perioadă grea. Ucraineanul recunoaște că nu se aștepta ca Astra să spulbere Dinamo într-o astfel de manieră.

”În primul rând, cele 3 puncte sunt cele mai importante. Cu siguranță, nu mă gândeam la un asemenea scor, dar echipa arăta foarte bine în ultimele zile și mă gândeam că vom câștiga. Acum s-a terminat campionatul, din păcate, ne-a mai rămas un meci în Europa League și unul în Cupa Ligii Adeplast. O să vedem ce jucători vom strânge pentru meciul cu Salzburg, avem mulți accidentați și suspendați, nu va fi ușor”, a declarat Protasov pentru Look TV.

Tehnicianul Astrei își dorește întăriri pentru retur, în condițiile în care lotul echipei este unul restrâns. ”Putem să ne gândim acum la ce vom face în pauza competițională, dar mai sunt două jocuri până atunci. Vom vedea în iarnă cine vine, dar și cine va pleca. Îmi doresc ca noi să avem pe cine să băgăm în teren, iar Salzburg să fie relaxată, pentru că sunt calificați deja”, a mai spus Oleg Protasov.

6 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca