Nici Napoli n-a fost mai norocos. Remiza moldovenilor (VIDEO) - LOOKPLUS
Nici Napoli n-a fost mai norocos. Remiza moldovenilor (VIDEO)

Nici Napoli n-a fost mai norocos. Remiza moldovenilor (VIDEO)

CSMS Iaşi şi FC Botoşani au remizat, scor 2-2, în primul meci al etapei a 11-a din Liga I. Nicolo Napoli a creat un şoc la echipă doar pe jumătate. Ieşenii au marcat pentru prima dată în acest sezon două goluri, dar încă nu au reuşit să câştige.

Nicolo Napoli a adus cu el un alt suflu la Iaşi, iar elevii săi au deschis scorul în minutul 2. Voicu a centrat din partea dreaptă, iar Coşereanu a înscris, cu toată opoziţia lui Curileac. Ieşenii au condus aproape o jumătate de oră. În minutul 29, FC Botoşani a reuşit să egaleze. Martinus Quenten a făcut K.O. Iaşiul cu o execuţie de generic, la care Caparco a fost spectator. Trupa lui Nicolo Napoli a încheiat prima repriză cu un pragmatism italian. A expediat un sigur şut pe spaţiul porţii adverse şi a înscris o dată.

Startul reprizei secunde a fost parcă tras la indigo. La doar două minute de la reluare, CSMS Iaşi a reuşit să treacă la conducere. Onduku a profitat de ieşirea hazardată a lui Curileac şi a înscris în poarta goală. Nu s-a bucurat prea mult, deoarece în minutul 66 a încasat al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. În inferioritate numerică, ieşenii nu au rezistat, iar FC Botoşani a egalat, a doua oară. După centrarea lui Martinus, Codoban a preluat, l-a driblat pe Ţigănaşu şi a înscris. Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 86, când Tincu a primit al doilea cartonaș galben şi a plecat la cabine.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca