Nervi mulţi, fotbal puţin! A plouat cu cartonaşe la ASA – Pandurii! Colţescu a arătat nu mai puţin de 4 roşii!

Nervi mulţi, fotbal puţin! A plouat cu cartonaşe la ASA – Pandurii! Colţescu a arătat nu mai puţin de 4 roşii!

Thriller la Mureş! ASA şi Pandurii au uitat să joace fotbal, concentrându-se mai mult pe un joc dur! Colţescu a arătat nu mai puţin de 12 cartonaşe galbene şi 4 roşii!

Partida a debutat cu un moment tensionat. Ţucudean a fost lovit cu cotul în ureche de Vasco, însă fundaşul oaspeţilor a văzut doar cartonaşul galben (’16). La reluare, Brandan l-a testat pe Stanca cu un şut din lovitură liberă, prins însă de portarul gorjenilor (’17).

A urmat un nou moment tensionat pe teren. Ţucudean a fost trimis la cabine, după ce a văzut două galbene în nici două minute (’31)! Nervii gazdelor au cedat, jucătorii conduşi de Mutu luând, rând pe rând, cartonaşe galbene pentru faulturi dure asupra adversarilor lor!

Gorjenii au forţat deschiderea scorului pe finalul primei reprize, dar Stăncioiu a intervenit salvator în faţa lui Nicoară (’39) şi Săpunaru (’41)!

Oltenii au spart gheaţa în actul secund, unul de coşmar pentru mureşeni! Vasiljevic a punctat pentru 1-0, după o bâlbâială în careul advers (’49). Coşmarul ardelenilor a continuat! Marius Constantin a luat şi el cartonaşul roşu, după un fault dur asupra lui Unguruşan (’65)! Mai mult, Gonzalez a provocat un penalty, transformat fără emoţii de Hora (’73).

Ca tacâmul să fie complet, Voiculeţ a fost şi el trimis la cabine, după ce a văzut roşu direct pentru o intrare dură asupra lui Ropotan (’82)! ASA a rămas cu doar 7 oameni pe teren, după ce şi Costa a primit cartonaşul roşu (’84)!

Incidentele au continuat şi după încheierea meciului. Jucătorii celor două echipe au fost aproape de o bătaie generală, fiind cu greu calmaţi de brigada de arbitri şi de forţele de ordine!

7 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca