Nebunie de meci la Milano! Real Madrid a cucerit Champions League, după o finală de infarct cu Atletico!

Nebunie de meci la Milano! Real Madrid a cucerit Champions League, după o finală de infarct cu Atletico!

Real Madrid a cucerit pentru a 11-a oară trofeul Champions League, după ce s-a impus la loviturile de departajare în fața rivalei Atletico, scor 5-3 (1-1 după 120 de minute).

Ramos a deschis scorul în minutul 15, după o lovitură liberă executată de Kross. Căpitanul Realului a marcat însă dintr-o poziție neregulamentară, nesemnalizată de tușier! Atletico a fost aproape de egalare în debutul reprizei secunde, însă Griezmann a ratat de la punctul cu var, trimițând în bara transversală (’47).

„Roș-albii” au aruncat în aer finalul de meci, după ce Carrasco a reușit să restabilească egalitatea, cu o reluare din 4 metri (’79). S-a intrat astfel în prelungiri, unde ambele echipe au căutat golul izbăvitor. Niciuna dintre formații nu a reușit însă să înscrie, astfel că învingătoarea s-a decis la loviturile de departajare, unde Real a avut nervii mai tari.

De la Real au marcat Lucas, Marcelo, Bale, Ramos și Ronaldo, în timp ce pentru Atletico au înscris Griezmann, Gabi și Saul. Juanfran a ratat de la echipa lui Diego Simeone.

28 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca