Nebunie de meci la Mediaş! Pas greşit făcut de olteni în lupta la titlu

Nebunie de meci la Mediaş! Pas greşit făcut de olteni în lupta la titlu

Gaz Metan şi CS U Craiova au făcut spectacol total la Mediaş.

La capătul unui meci extrem de spectaculos, cu patru goluri şi trei bare, oltenii s-au apropiat la doar două puncte de liderul Steaua.

Gazdele au lovit bara în minutul 24, prin Cristea. Oaspeţii au fost şi ei ghinionişti în minutul 32, după o lovitură de colţ. Ivan a trimis cu capul mingea în transversală.

Oltenii au deschis scorul printr-un autogol al lui Romeo, după o centrare trimisă de Rocha (’33). Repriza secundă a fost incredibilă şi medieşenii au întors rezultatul în doar 15 minute. Mai întâi, Llullaku a reluat imparabil cu capul mingea centrată de Petre (’50), după care jucătorul gazdelor a reuşit „dubla” în minutul 59. Replica Craiovei a venit imediat şi Ivan a restabilit egalitatea cu un şut din interiorul careului (’62).

Tot Ivan a fost aproape de golul victoriei, însă şutul său a lovit bara transversală (’71). S-a terminat 2-2, dar spectatorii prezenţi la partidă au asistat la unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului.

CS U Craiova rămâne la două puncte în spatele liderului Steaua, iar bucureştenii au şansa de a se distanţa la 5 puncte în cazul unei victorii la Târgu Mureş.

22 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca