Nebunie de meci în Moldova, cu patru eliminaţi! FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş 0-0

Nebunie de meci în Moldova, cu patru eliminaţi! FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş 0-0

Echipa momentului în Liga 1 Orange, Gaz Metan Mediaş, a plecat neînvinsă de la Botoşani şi elevii lui Cristi Pustai se apropie de liderul Steaua.

Gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 14, când Pleşca a scos de sub transversală şutul excelent expediat de Vaşvari, din lovitură liberă. Golofca a avut şi el golul în bocanc în minutul 45, dar Pleşca a fost din nou la post şi a respins mingea în corner.

Moldovenii au rămas în inferioritate numerică în minutul 49, când Miron a văzut cartonaşul roşu după ce l-a faultat pe Llullaku din postură de ultim apărător. Medieşenii au replicat imediat şi au fost aproape de gol, dar şutul lui Eric a fost respins în corner, cu mari emoţii, de Iliev (’49).

Arbitrul Avram s-a hazardat în minutul 50, când l-a eliminat pe Susnjar pentru o presupusă lovitură la Astafei, astfel că şi ardelenii au rămas, la rândul lor, în 10 oameni. Golofca a fost nemulţumit cu situaţia iscată și s-a ales și el cu o eliminare în urma unei simulări (’57). Chiar şi aşa, cu doi oameni mai puţin pe teren, FC Botoşani a ratat ocazia meciului în minutul 65. Astafei a şutat în bară din 11 metri, la o fază la care Pleşca era simplu spectator.

Ardelenii au lovit şi ei bara, prin Llullaku, în minutul 86. În ultimele minute ale partidei, nicio echipă nu a mai fost dispusă să rişte, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Dacă nu a mai venit golul, a mai venit însă un cartonaş roşu. De această dată pentru Zaharia de la Gaz Metan, în minutul 90+3.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan Mediaş acumulează 31 de puncte în clasament, cu 3 mai puţine decât liderul Steaua. FC Botoşani rămâne în cursa pentru ultimele locuri de play-off, dar nu îşi mai permite paşi greşiţi în etapele viitoare.

30 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca