”Nașul” contraatacă! Mircea Sandu și-a făcut firmă de management sportiv - LOOKPLUS
”Nașul” contraatacă! Mircea Sandu și-a făcut firmă de management sportiv

”Nașul” contraatacă! Mircea Sandu și-a făcut firmă de management sportiv

Fostul preşedinte al FRF şi-a lansat azi compania de management sportiv prin care își propune să aducă un suflu nou în fotbalul românesc.

Aflat în conflict deschis cu actuala conducere a federației, Mircea Sandu nu poate să stea departe de sportul rege. Membru influent al Comitetului Executiv UEFA, ”Nașul” și-a lansat o companie de management sportiv prin care vrea să schimbe la față fotbalul românesc. Fostul șef al FRF țintește chiar mai sus de atât! Sandu a explicat că noua companie va susţine federaţiile sportive, cluburile, antrenorii și sportivii și va ajunge ”un fel de tribunal suprem” în sport.

Numită ”Best Business Sport”, compania are o serie de colaboratori importanți, majoritatea apropiați de-ai lui Mircea Sandu. Daniel Prodan, Dumitru Mihalache, Grigore Sichitiu și Adrian Pigulea se vor ocupa de problemele care țin de fotbal, în timp ce personalități precum Cristian Gaţu, Cezar Drăgăniţă și Mircea Paraschiv vor fi consilieri pentru alte sporturi.

”Best Business Sport este mai mult decât o societate comercială, ne dorim să fim un tribunal suprem, comparativ cu cel din Grecia Antică. Îl vedem ca pe un asemenea tribunal, alcătuit din specialişti pe domenii de activitate şi un laborator de cercetare şi proiectare a dezvoltării sportului. Totul a plecat dintr-o idee pe care am discutat-o cu Mihalache şi Prodan, noi suntem membri fondatori ai aceste platforme. Ceea ce n-am reuşit să realizăm în cadrul FRF, încercăm prin această companie”, a explicat ”Nașul”.

8 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca