Mureșan îl ridică în slăvi pe Miriuță: "Echipa joacă după chipul și asemănarea lui" - LOOKPLUS
Mureșan îl ridică în slăvi pe Miriuță: „Echipa joacă după chipul și asemănarea lui”

Mureșan îl ridică în slăvi pe Miriuță: „Echipa joacă după chipul și asemănarea lui”

CFR a bifat trei victorii la rând și a urcat pe locul patru în clasament, cu 13 puncte. Revirimentul echipei feroviare i se datorează lui Vasile Miriuță, în opinia lui Iuliu Mureșan.

„Nu sunt victorii întâmplătoare. Am adus jucători care s-au integrat în lot, joacă tot mai bine. Meritul cel mai mare îl are Miriuță. Antrenamentele sunt nemțești, aproape ce făcea Reghe la Steaua. Jucătorii sunt prieteni între ei, se ajută reciproc, e o atmosferă foarte bună în lot. Echipa joacă după chipul și asemănarea lui Miriuță. Este arțăgoasă și rea, dar în sensul bun al cuvântului. Nu am mai avut demult așa echipă”, a declarat Iuliu Mureșan la Fotbal PLUS, de pe Look PLUS.

Chanturia, aproape de o revenire în Gruia

Oficialul clujean îi prevede un viitor strălucit lui Ciprian Deac, cu toate că mijlocașul a fost „uitat” de Victor Pițurcă. „Sunt convins că Deac se va transfera la un club mare, joacă foarte bine. Poate să evolueze și la națională, dar dacă selecționerul nu îl vede, e decizia lui. Pe Pițurcă să-l întrebați de ce nu l-a convocat”, a precizat Mureșan, care a dezvăluit și ce jucători vor ajunge în Gruia în perioada următoare: „Chanturia ar fi o repatriere, e un jucător foarte talentat, poate să facă diferența pe teren. Am fost contactați de impresarul lui, ne-a întrebat dacă suntem de acord să-l luăm ca împrumut. Ne mai trebuie un fundaș lateral, un fundaș central, poate și un mijlocaș și un atacant”.

„Eliminările au fost corecte”

Mureșan a ținut să comenteze și prestația lui Sebastian Colțescu din meciul Petrolul – CFR Cluj. În opinia președintelui, centralul partidei a procedat corect la eliminările lui Teixeira și Geraldo. „Teixeira tot timpul vocifera, era nemulțumit și foarte nervos, tot timpul discuta cu Colțescu. Teixeira merita acel galben, la fel ca și Geraldo. Eliminările au fost corecte, dar noi am fost privați de un penalty în prima repriză. Deac a fost lovit clar, Colțescu trebuia să dea lovitură de la 11 metri și roșu la jucătorul Petrolului”, a susținut Mureșan.

2 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca