Muniru nu scapă de cuţit! Ghanezul e nevoit să se opereze urgent!

Muniru nu scapă de cuţit! Ghanezul e nevoit să se opereze urgent!

Sursa foto: steauafc.com

Muniru nu scapă de cuţit! Mijlocaşul va fi supus, săptămâna viitoare, unei intervenţii chirurgicale, ca urmare a accidentării suferite în meciul cu Astra, din semifinalele Cupei Ligii.

Muniru s-a ciocnit violent cu Iulian Roşu şi a părăsit terenul după doar 12 minute de joc. Ghanezul a fost transportat de urgenţă la spital, iar diagnosticul medicilor a fost unul crunt. Oficialii campionilor au anunţat că fotbalistul va fi supus unei intervenţii chirurgicale, astfel că acesta va absenta o bună perioadă de pe teren.

„În cursul dimineții de joi, Sulley a fost consultat și în cadrul Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila, acolo unde a fost confirmat diagnosticul prezumtiv pus de medicul echipei, Dr. Flavian Aramitu, încă de la stadion:

– fractură-disjuncție os zigomatic drept cu deplasare
– fractură cominutivă perete anterior sinus maxilar
– hemosinus drept

În urma acestui diagnostic, s-a stabilit că jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale la începutul săptămânii viitoare, aceasta urmând să fie efectuată în cadrul Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila”, se arată pe site-ul oficial al Stelei.

14 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca