Mulțumim, Plzen! Astra s-a calificat în primăvara europeană, după o minune în Cehia!

Mulțumim, Plzen! Astra s-a calificat în primăvara europeană, după o minune în Cehia!

AS Roma a trimis rezervele la București, pentru duelul cu Astra Giurgiu de pe Arena Națională, însă italienii nu au avut prea mari emoții în disputa cu trupa lui Șumudică.

Norocul a fost de partea românilor însă, fiindcă în Cehia s-a produs o adevărată minune: Viktoria Plzen a fost condusă cu 2-0 de Austria Viena, dar a învins 3-2, deși cehii au jucat în 10 oameni aproape tot meciul.

Cu jucători ca Vermaelen, Strootman, El Shaarawy, Iturbe sau Totti în teren, AS Roma s-a instalat rapid în terenul românilor și doar norocul a făcut ca la pauză scorul să indice 0-0. Din păcate pentru campioana României, Austria Viena conducea cu 2-1 la Plzen și doar victoria mai conta pentru „alb-negri”.

Alibec a înscris în minutul 50, dar reușita sa a fost anulată pentru un presupus fault al atacantului la Palmieri. Seto a avut și el golul în bocanc în minutul 65, dar japonezul a șutat foarte slab din centrul careului. Din Cehia, veștile bune soseau în minutul 74: Viktoria Plzen a egalat Austria Viena, deși oaspeții conduceau cu 2-0 și aveau un om în plus pe teren! În aceste condiții, campioana României era calificată în primăvara europeană.

Minunea s-a produs în minutul 83, când Plzen a preluat conducerea pe tabelă, scor 3-2, în 10 oameni cu Austria Viena! Astra își putea permite, în aceste condiții, chiar să piardă cu Roma.

S-a terminat 3-2 (VIDEO) în Cehia și 0-0 pe Arena Națională, iar Astra obține o calificare istorică în primăvara europeană, salvând onoarea României.

8 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca