Mulțescu își pune elevii în gardă înaintea duelului cu Steaua. Mesajul tehnicianului pentru „lei”

Mulțescu își pune elevii în gardă înaintea duelului cu Steaua. Mesajul tehnicianului pentru „lei”

Steaua are parte de un duel de foc în runda a 24-a. Elevii lui Reghe vor da piept cu Craiova, echipă rănită după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1.

Gigi Mulțescu a prefațat jocul cu vicecampioana României ca fiind unul extrem de greu. Tehnicianul e mulțumit și cu un egal cu trupa „roș-albastră”. Meciul va avea loc sâmbătă, la Severin, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Look TV.

„Steaua are jucători valoroşi, fotbaliști care pot decide rezultatul. Chiar dacă nu au câştigat ultimele două meciuri, au avut situaţii în care puteau să o facă. Steaua e o echipă bună, cu multe alternative. N-au excelat unele piese în angrenaj, dar în orice moment poate să dezvolte un joc solid şi să decidă jocul. A revenit şi Tănase, sunt mulţi jucători care pot să intre în primul 11. La CFR, în prima repriză, a condus jocul. O fiară rănită e mult mai puternică. Trebuie să ne concentrăm la maximum, să plecăm de la ideea că e ultimul meci al carierei noastre de fotbalişti, aşa trebuie să fim de concentraţi. Decât înfrângerea, e bun şi egalul. Orice punct câştigat este foarte bun”, a transmis Mulţescu.

16 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca