Mulţescu îl desfiinţează pe Gabi Mureşan! „E un agresor pe teren! Intră la rupere!” - LOOKPLUS
Mulţescu îl desfiinţează pe Gabi Mureşan! „E un agresor pe teren! Intră la rupere!”

Mulţescu îl desfiinţează pe Gabi Mureşan! „E un agresor pe teren! Intră la rupere!”

Decizia Comisiei de Recurs de a-i anula cele 16 etape de suspendare lui Gabi Mureşan a stârnit reacţii acide în rândul oamenilor din fotbalul românesc. Gigi Mulţescu, tehnicianul Petrolului, a fost şocat de hotărârea dată astăzi.

Antrenorul Petrolului a fost surprins şi dezamăgit de faptul că Gabi Mureşan nu a primit nicio etapă de suspendare, după intrarea dură la Raul Rusescu, în partida ASA Târgu Mureş – Steaua, din etapa a 12-a. „De abia am ieşit din starea de şoc. La asemenea ştire ce sentimente poţi să trăieşti?! Cum să anulezi o astfel de suspendare?! Măcar simbolic, o etapă. Comisia de Recurs ar trebui să-şi dea demisia în bloc sau să fie dizolvată, zic aşa la cald. Cum să dea peste mână Comisiei de Disciplină cu toate actele în mână, cei de la Comisia de Recurs?”, a declarat Gigi Mulţescu la Fanatik Show, pe Look TV.

Mulţescu îl acuză dur pe mijlocaşul de 32 de ani pentru intrările dure pe care le-a avut de-a lungul timpului şi este deranjat de faptul că acesta va putea evolua în etapa următoare, în partida dintre Petrolul şi ASA. „Câte accidentări a făcut acest jucător, câte cartonaşe roşii a luat şi scapă nevătămat. Urmează să joace cu noi şi mă deranjează că e un agresor pe teren. Eu l-am văzut încă de pe vremea în care eram la Sportul, e agresiv, intră la rupere, nu e o întâmplare, a declarat Mulţescu la Fanatik Show, pe Look TV.

17 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca