Mulţescu, după remiza cu Dinamo: „Am avut soarta meciului în...picioarele noastre” - LOOKPLUS
Mulţescu, după remiza cu Dinamo: „Am avut soarta meciului în…picioarele noastre”

Mulţescu, după remiza cu Dinamo: „Am avut soarta meciului în…picioarele noastre”

Petrolul Ploieşti a ratat şansa de a urca pe locul secund în clasament, după remiza din „Ştefan cel Mare”. Cu toate acestea, tehnicianul Petrolului, Gigi Mulţescu, şi-a felicitat elevii, dar şi adversarii pentru determinarea avută.

„Vreau să felicit ambele echipe pentru efortul depus în condiţii vitrege, pe un frig pătrunzător şi pe teren moale. Rezultatul nu ne ajută pe noi, dar este un punct în deplasare, obţinut după un meci în care nu am luat gol. Dinamo a închis meciul la centru, au jucat pe contre şi au fost aproape să profite de greşelile noastre”, a declarat Gigi Mulţescu, la Look TV.

Petrolul ar putea încheia turul pe locul secund, dar Mulţescu ştie că echipa lui are nevoie de încă un pas greşit al clujenilor. „CFR-ul s-a împiedicat pentru că a jucat cu ultima clasată, dar noi am evoluat în faţa unei echipe foarte bune. Cu o concentrare mai mare puteam câştiga acest meci. Sper în ultima etapă să urcăm pe locul doi. Trebuie să facem un meci bun, dar şi CFR-ul trebuie să facă un pas greşit”, a mai spus tehnicianul Petrolului.

30 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca