Mulțescu: „Arestarea patronului nu ne afectează cu nimic” - LOOKPLUS
Mulțescu: „Arestarea patronului nu ne afectează cu nimic”

Mulțescu: „Arestarea patronului nu ne afectează cu nimic”

„Bomba” care a picat la Petrolul, prin arestarea patronului Dan Capră, nu i-a șocat pe jucătorii echipei. Antrenorul Gigi Mulțescu a explicat că deocamdată situația echipei nu este afectată și s-au făcut promisiuni că totul va fi în regulă.

„Nu s-a întâmplat nimic senzațional și nimic rău nici după ce s-a anunțat reținerea sponsorilor noștri pentru 24 de ore, echipa și-a văzut de treabă, salariile sunt la zi. Nici după următoarea decizie nu s-a schimbat nimic, mai avem trei jocuri pe care trebuie să le câștigăm”, a spus Mulțescu la Fanatik Show, pe Look TV.

Vicepreședintele clubului le-a dat jucătorilor asigurări că activitatea echipei nu va fi deloc afectată și lucrurile vor rămâne în făgașul normal. „Activitatea echipei nu este afectată. Domnul Crângu, vicepreședintele, a venit la vestiar și ne-a spus că este totul în regulă, lucrurile decurg normal. Le-a spus jucătorilor că nu e cazul de neliniște și nesiguranță. Este o oarecare neliniște, pentru că e vorba de antrenorul echipei, totuși. Lucrurile sunt stabile până la sfârșitul turului, apoi vom vedea”, a mai spus Mulțescu la Fanatik Show, pe Look TV.

27 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca