Moment înduioșător. Mihai Neșu a revenit la prima lui dragoste, fotbalul (IMAGINI VIDEO EMOȚIONANTE) - LOOKPLUS
Moment înduioșător. Mihai Neșu a revenit la prima lui dragoste, fotbalul (IMAGINI VIDEO EMOȚIONANTE)

Moment înduioșător. Mihai Neșu a revenit la prima lui dragoste, fotbalul (IMAGINI VIDEO EMOȚIONANTE)

Imagini incredibile de pe Cluj Arena. Mihai Neșu a revenit în fotbal și va fi analist video la Universitatea Cluj, unde antrenor este bunul său prieten, George Ogăraru.

Înainte de debutul partidei dintre Universitatea Cluj și CS U Craiova, Mihai Neșu a făcut cunoștință cu fanii ”Șepcilor Roșii”. În scaunul cu rotile în care își va mai petrece o perioadă din viață, ”Bișonul” a fost aplaudat la scenă deschisă și a primit o distincție din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

În data de 10 mai 2011, fotbalistul Mihai Neșu suferea o accidentare teribilă. La un antrenament al formației sale, Utrecht, coechipierul său, Alje Schut a căzut pe el și i-a provocat una dintre cele mai crunte accidentări din istoria acestui sport. Neșu a trecut prin clipe teribile, dar astăzi a luat-o de la capăt.

A revenit la prima sa dragoste, fotbalul. Va fi analist video la Universitatea, unde antrenor este bunul său prieten și fost coleg de cameră la Steaua, George Ogăraru. Imaginile de mai jos, prezentate în emisiunea Fotbal Look, de pe Look TV, sunt emoționante.

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca