Moldovan avertizează: „Calificarea se joacă până la capăt” - LOOKPLUS
Moldovan avertizează: „Calificarea se joacă până la capăt”

Moldovan avertizează: „Calificarea se joacă până la capăt”

România a luat o opţiune serioasă la calificarea la Euro 2016, după victoria repurtată în faţa Finlandei (2-0). Tricolorii ocupă locul 2 în grupa preliminară, cu 7 puncte după trei jocuri, la 2 lungimi de Irlanda de Nord, care are punctaj maxim. Finlanda şi Ungaria se menţin în coasta primelor două clasate, ambele strângând 4 puncte după 3 partide. Singura care pare ieşită din cursă e Grecia, care a înregistrat doar o remiză.

Viorel Moldovan e convins, însă, că bătălia pentru calificare se va da până la capăt. Selecţionerul naţionalei U21 a României îi avertizează pe tricolori să rămână cu picioarele pe pământ şi să abordeze fiecare joc la victorie, pentru a fi siguri de prezenţa la Euro. „Fotbalul actual a crescut foarte mult, valorile s-au echilibrat. Noi, din păcate, suntem în regres. Alţii au progresat, noi am stagnat sau am regresat, nu mai avem nivelul de altădată. Este o luptă echilibrată, această calificare se va juca până la capăt”, a opinat Moldovan, care a ţinut să-l urecheze pe Bogdan Stancu, deşi acesta a fost decisiv contra Finlandei. Atacantul a reuşit o „dublă” cu care România şi-a asigurat cele 3 puncte. „Foarte bine că a înscris Bogdan Stancu de două ori, trebuia să o facă şi în meciul cu Ungaria”, a punctat Moldovan.

Viorel Moldovan a vorbit şi despre viitorul naţionalei U21. Selecţionerul este dezamăgit de atitudinea arătată de elevii săi în amicalul pierdut în faţa Macedoniei, scor 1-2. „Mă aşteptam la o lipsă de concentrare, ştiam că va fi un meci dificil, dar una peste alta a fost un test util, acumulăm experienţă. Mă edific şi asupra unor elemente, unii m-au mulţumit, alţii de la care aştept enorm de mult nu m-au mulţumit, dar sper ca până la debutul preliminariilor să încropim o echipă solidă, care să aibă continuitate şi constanţă”, a precizat Moldovan.

15 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca