MM Stoica e optimist: „E ziua în care lovim cu putere tasta restart!”

MM Stoica e optimist: „E ziua în care lovim cu putere tasta restart!”

FCSB s-a reunit astăzi în vederea sezonului viitor. Trupa lui Gigi Becali a ratat titlul în 2017, dar MM Stoica e convins că „roş-albaştrii” vor renaşte sub comanda lui Nicolae Dică.

„E ziua în care lovim cu putere tasta restart. Mă bucur că mă aflu între doi antrenori, foști fotbaliști care mi-au influențat în bine cariera. Doi băieți care vin cu o motivați extraordinară. Viorel Tănase a ajuns la Steaua pentru că Nicolae Dică nu deține încă licența Pro, dar și pentru că va putea să îl ajute foarte mult, dacă ținem cont de experiența pe care a acumulat-o ca jucător, dar și ca antrenor”, a precizat MM Stoica.

„E foarte adevărat că i-am făcut lui Gigi Becali două propuneri și el a decis ca noi să mergem pe mâna lui Dică, în primul rând pentru că era unul dintre experții care l-a convins că vede fotbalul așa cum treuie să îl vadă un viitor antrenor al Stelei. Suntem favoriți la titlu, cu toată sinceritatea. Cred că Dinamo este principala noastră contracandidată”, a adăugat directorul sportiv al FCSB.

9 iunie 2017

2 comentarii la acest articol To “MM Stoica e optimist: „E ziua în care lovim cu putere tasta restart!””

  1. Oferta speciala munca pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca