Mitică Dragomir, implicat în meciuri aranjate? Dezvăluiri incendiare - LOOKPLUS
Mitică Dragomir, implicat în meciuri aranjate? Dezvăluiri incendiare

Mitică Dragomir, implicat în meciuri aranjate? Dezvăluiri incendiare

Fostul șef LPF, Dumitru Dragomir, a fost acuzat dur că ar fi avut implicații în mafia blaturilor. Sorin Răducanu, fost candidat la președinția FRF, a atacat în termeni duri modul de lucru al lui Dragomir.

Dezvăluiri incredibile despre fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dumitru Dragomir ar fi aranjat meciuri și a cerut în mod direct bani pentru aceasta, susține un fost candidat la conducerea fotbalului românesc.

„Dumitru Dragomir spune că nu sunt blaturi în Liga 1? Pe vremea mea se făceau multe aranjamente. A venit într-o zi Dragomir, înainte de un meci FC Braşov – Flacăra Moreni, şi nu ne-a zis că trebuie să pierdem, dar ne-a spus să ne gândim că avem permise de conducere şi familii. Pentru o înfrângere am primit şi 7500 de lei, în timp ce la victorii ne dădeau 4500”, a fost dezvăluirea incendiară a lui Răducanu la postul de radio Sport Total FM, conform gsp.ro.

Acesta nu s-a oprit și a vorbit în termeni duri despre „Mitică de la ligă”: „Mitică Dragomir este un hoţomam şi un şmecheraş. Eu cred că i-au dat drumul din puşcărie pentru turnătorii, pentru că dădea informaţii. Dar nu este timpul încheiat pentru el. Finul lui este secretar general la FRF. Cât timp a fost preşedinte la LPF, Dragomir a furat de a rupt”.

13 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca