Miriuță s-a săturat: „Nu se mai poate. Ne strângem mâinile și plecăm” (VIDEO) - LOOKPLUS
Miriuță s-a săturat: „Nu se mai poate. Ne strângem mâinile și plecăm” (VIDEO)

Miriuță s-a săturat: „Nu se mai poate. Ne strângem mâinile și plecăm” (VIDEO)

Vasile Miriuță nu mai suportă situația de la CFR Cluj. Antrenorul a atacat în termeni duri conducerea, care nu le-a plătit de cinci luni salariile jucătorilor și a amenințat că la finalul turului va părăsi echipa.

„Nu am ce să le reproşez băieţilor. Acum o lună am tras semnalul de alarmă. Numai eu știu cum îi motivez pe jucători. Eu văd zi de zi cum se motivează. Dacă într-o săptămână nu se plătesc salariile, nu ştiu cine va mai juca aici. Din prima zi a săptămânii se gândesc când vin banii. Nu se poate face performanţă şi fotbal fără bani. Mai bine putem lacătul şi închidem tot. Problemele trebuie să se rezolve acum, nu la finalul turului. Jucătorii sunt neplătiţi de 4-5 luni, staff-ul tehnic este neplătit. Dacă nu se poate face ceva, la iarnă ne strângem mâna şi ne despărţim”, a tunat Vasile Miriuță, la microfonul Look TV.

3 noiembrie 2014

Un comentariu To “Miriuță s-a săturat: „Nu se mai poate. Ne strângem mâinile și plecăm” (VIDEO)”

  1. pasiunea nu tine loc de intelepciune domnule Miuţă, prin declaratiile de mahala nu faci altceva decat sa destabilizezi si mai tare o echipa care oricum se exprima haotic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca