Miriuță: „Ne așteptam să vină înfrângerea” - LOOKPLUS
Miriuță: „Ne așteptam să vină înfrângerea”

Miriuță: „Ne așteptam să vină înfrângerea”

Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, a declarat la finalul meciului cu ASA Târgu Mureș că se aștepta la un eșec și garantează că mai adună multe puncte până la finalul campionatului.

Tehnicianul echipei din Gruia a pus înfrângerea pe seama oboselii și a unui adversar care a jucat mult mai bine. „Ne aşteptam să vină şi această înfrângere. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Au jucat bine. Cu ei am făcut 22 de puncte, tot cu ei o să le fac şi pe următoarele. Bine că a venit pauza și avem timp să ne revenim”, a declarat Vasile Miriuţă, la microfonul Look TV.

Tehnicianul CFR-ului a recunoscut că al doilea gol le-a tăiat „aripile” jucătorilor săi: „La acel gol de 2-0 s-a terminat jocul. A fost unul senzaţional. N’Doye a prins şutul perfect. Mario a apărat foarte bine acel 11 metri şi a avut alte două sau trei intervenţii bune. Am pierdut, dar mergem mai departe, cu capul sus”.

6 octombrie 2014

2 comentarii la acest articol To “Miriuță: „Ne așteptam să vină înfrângerea””

  1. Jucătorii străini de la CFR Cluj se ,,romanizează,, foarte repede , și se transformă în puturoși de stil românesc .

  2. Pe comentatorul asta , Doru Craciun, cine il plateste ca sa comenteze impotriva CFR-ului LookTv?? Lsati-l fratilor fara job. Pe linga faptul ca-i si p.r.o.s.t mai ii si urat de pute.Dati-l afara odata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca