Miriuţă, impresionat de Astra: "E cea mai în formă echipă din campionat" - LOOKPLUS
Miriuţă, impresionat de Astra: „E cea mai în formă echipă din campionat”

Miriuţă, impresionat de Astra: „E cea mai în formă echipă din campionat”

Vasile Miriuţă a prefaţat derby-ul cu Astra Giurgiu, de sâmbătă seară, şi a lansat un avertisment pentru rivale: „Vrem să strângem cel puţin 30 de puncte până în iarnă!”.

„Ne aşteaptă un meci greu, Astra e o echipă foarte bună, probabil cea mai în formă din campionat. Avantajul lor e omogenitatea, dar au şi un antrenor bun şi un preşedinte pe măsură. Suntem o echipă care vrea să câştige trofee. Traversăm o perioadă foarte bună, ne dorim să ieşim învingători sâmbătă seara. Cupa României a fost mereu un obiectiv, despre campionat vorbim la iarnă după ce facem cel puţin 30 de puncte. La CFR nu poţi să vorbeşti de locul 6, trebuie să te clasezi mereu în top, cât mai sus”, a punctat Miriuţă la emisiunea Fotbal Plus, de pe Look PLUS.

Tehnicianul feroviarilor se declară mulţumit de campania de transferuri efectuată de CFR în această toamnă, cap de afiş fiind fostul atacant al Petrolului, Ferebory Dore: „Dore e un jucător foarte bun, aveam nevoie de un jucător ca el, deşi îi am pe Tade, Mirko şi Guima. Nu mă gândesc să schimb sistemul de joc, campionatul e lung şi e bună concurenţa. Un lucru important, toţi jucătorii au fost acceptaţi foarte repede de grup, e important ca ei să simtă asta”.

11 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca