Miriuţă îi aruncă mănuşa lui Duckadam: „Să îşi vadă de treaba lui” - LOOKPLUS
on hide">
Miriuţă îi aruncă mănuşa lui Duckadam: „Să îşi vadă de treaba lui”

Miriuţă îi aruncă mănuşa lui Duckadam: „Să îşi vadă de treaba lui”

Înfrângerea Stelei la Târgu Mureş nu le-a picat bine campionilor, iar acuzele au zburat în toate direcţiile. Ardelenii, arbitrul Istvan Kovacs şi chiar CFR-ul au intrat în colimatorul Stelei. Vasile Miriuţă nu a rămas dator şi i-a răspuns dur lui Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei.

„Să îşi vadă de treabă cei de la Steaua. Să ne lase în pace că avem noi problemele noastre. Eu zic ca fiecare să îşi vadă de treaba lui. Nici eu şi nici alţi antrenori nu am zis nimic anul trecut când Steaua a câştigat campionatul cu 17 puncte din greşeli de arbitraj. Domnul Duckadam să îşi vadă de treaba lui, de Steaua lui şi să ne lase în pace”, a declarat astăzi Vasile Miriuţă.

Steliştii l-au acuzat pe Istvan Kovacs că ar fi vorbit în maghiară cu Sepsi, iar Vasile Miriuţă a recunoscut că şi el a făcut acelaşi lucru. „La meciul cu Astra şi eu am vorbit în maghiară cu Istvan Kovacs. Nu văd niciun fel de probleme în asta. L-aş întreba pe domnul Gâlcă, în momentul în care juca în Spania şi era în cupele europene, dacă ar fi jucat, nu ştiu, pe la Espanyol, şi venea un arbitru român, în ce limbă ar fi vorbit cu el? Hai să ne vedem de lungul nasului. Când pierde Steaua e o mare problemă în toată România. Probabil le e frică de noi şi de aceea ne atacă. CFR e o echipă bună, care a luat trei titluri”, a afirmat antrenorul „feroviarilor”.

29 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca