Miriuță dezvăluie rețeta ultimelor succese de la CFR: ”Suntem o echipă muncitoare, un Dortmund sau un Atletico mai mic” - LOOKPLUS
Miriuță dezvăluie rețeta ultimelor succese de la CFR: ”Suntem o echipă muncitoare, un Dortmund sau un Atletico mai mic”

Miriuță dezvăluie rețeta ultimelor succese de la CFR: ”Suntem o echipă muncitoare, un Dortmund sau un Atletico mai mic”

CFR Cluj a învins de o manieră categorică Astra, cu 4-1, și a trecut pe locul 2, însă Vasile Miriuță crede că e prematur să se gândească la titlu.

Vasile Miriuță jubilează după victoria obținută în fața vicecampioanei Astra, însă rămâne cu picioarele pe pământ. Tehnicianul CFR-ului a explicat cum a reușit să-și capaciteze trupa și să câștige ultimele patru meciuri, inclusiv derby-urile cu Petrolul și Astra.

”Azi am obținut o victorie frumoasă, muncită. Părerea mea e că am făcut un meci foarte bun, chiar dacă am primit acel gol și am căzut câteva minute. Din fericire ne-am revenit, am mai ratat ocazii, dar am reușit să marcăm încă două goluri. Felicit întreaga echipă pentru victorie. Care e secretul? Avem o echipă muncitoare, așa cum îmi place mie, un Dortmund sau un Atletico mai mic. Și-au dat seama și băieții că e nevoie de seriozitate, că trebuie să faci sacrificii dacă vrei performanță”, a declarat Miriuță în exclusivitate pentru Look TV.

Ajunsă pe locul secund, la numai două puncte în spatele Stelei, CFR Cluj pare o candidată serioasă la titlu, însă Vasile Miriuță rămâne rezervat. ”Nu mă uit la clasament, nu are rost, au trecut doar șapte etape. O să facem tot ce se poate până la finalul turului și atunci putem vedea. Trebuie să ne recâștigăm respectul, iar respectul îl câștigi doar cu un joc bun și cu rezultate”, a încheiat tehnicianul ”vișiniilor”.

13 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca