Miriuță a prins aripi după victoria de la Botoșani: ”Dacă n-aveam probleme, eram pe primul loc” - LOOKPLUS
Miriuță a prins aripi după victoria de la Botoșani: ”Dacă n-aveam probleme, eram pe primul loc”

Miriuță a prins aripi după victoria de la Botoșani: ”Dacă n-aveam probleme, eram pe primul loc”

CFR Cluj a învins la Botoșani cu 1-0 și își consolidează locul doi în clasament. ”Vișiniii” s-au apropiat la două puncte de liderul Steaua și nu renunță, în pofida problemelor financiare.

Vasile Miriuță e convins că președintele Iuliu Mureșan nu va demisiona de la echipă și spune că CFR Cluj ar fi fost pe primul loc dacă nu ar fi existat probleme financiare la clubul din Gruia.

”La cum îl știu eu pe domnul președinte, nu cred că va demisiona. Am mai spus, e un om care a clădit echipa asta alături de domnul Paszkany și nu va renunța. Dacă nu erau ei aici, nici eu n-aș mai fi rămas, dar am mare încredere în ei. Eu de unde vin, din Maramureș, spunem tot timpul adevărul. Nu retrag cele spuse data trecută, avem probleme și trebuie rezolvate! Am mare încredere în șefii mei, am mai spus-o. Echipa asta merită să rămână acolo sus și sunt convins că vor face tot ce ține de ei ca să rezolve problemele”, a declarat Miriuță la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

Tehnicianul ”vișiniilor” a dezvăluit și cum a reușit să-i motiveze pe jucători înaintea partidei de la Botoșani. ”Avem 29 de puncte, ce să le mai spunem acestor jucători minunați? Înainte de meci, ei mi-au spus: ”Mister, jucăm pentru noi, pentru tine și pentru suporteri. Mai mult ce să-mi spună? Dacă erau problemele noastre rezolvate, azi eram pe primul loc. Băteam și Chiajna și Brașovul. În continuare, putem ajunge în semifinalale Cupei sau în finală, putem să terminăm în campionat pe primele 3 locuri”, a mai afirmat Vasile Miriuță.

8 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca