Minunea nu s-a produs! Dinamo, eliminată din Cupa Ligii! Chiajna s-a calificat, în premieră, în finală!

Minunea nu s-a produs! Dinamo, eliminată din Cupa Ligii! Chiajna s-a calificat, în premieră, în finală!

Dinamo nu a reuşit decât o remiză în returul cu Concordia, scor 1-1, astfel că a ratat calificarea în finala Cupei Ligii Adeplast. În tur, ilfovenii s-au impus cu 3-0.

„Câinii” sperau să remonteze handicapul de trei goluri în faţa Chiajnei, însă planurile lor nu au coincis cu cele ale echipei pregătită de Adi Falub. Mai mult, oaspeţii au fost cei care au început în forţă partida din Ştefan cel Mare. Cristescu putea marca în debutul meciului, însă şutul său s-a scurs alături (‘9). La reluare, dinamoviştii au solicitat cartonaş roşu la Bălgrădean, care a prins mingea în afara careului de 16 metri, la o fază la care gazdele au avut şansa de a deschide scorul (’11). Goalkeeperul Concordiei a scăpat însă ieftin, alegându-se doar cu cartonaşul galben.

Trupa lui Rednic a reuşit să spargă gheaţa în minutul 14, prin Gnohere, care a reluat superb, din voleu, sub transversală! Romario a fost şi el aproape de gol, însă a trimis puţin peste (’21). „Câinii” şi-au complicat misiunea în minutul 26, când Olteanu a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault dur asupra lui Bărboianu!

Ilfovenii au vrut să profite de superioritatea numerică, dar Milevskyi a tras în bară, după o fază confuză în careul gazdelor (’43)! Chiar şi cu un om în minus, Dinamo nu a renunţat la luptă. Rotariu a fost la un pas de 2-0, dar Bălgrădean s-a opus din nou (’58).

Oaspeţii nu s-au lăsat nici ei mai prejos. Pena a ratat o ocazie uriaşă în minutul 69, când nu a reuşit să marcheze deşi avea toată poarta în faţă! Şutul atacantului din preajma careului mare a fost deviat în corner, cu un ultim efort, de Mevlja! Cel care a spart zidul dinamovist a fost Bucurică. Fundaşul a marcat pentru 1-1, cu un şut la colţul lung (’77).

Replica gazdelor nu a întârziat. Palic a tras puternic din interiorul careului, dar Bălgrădean a avut o intervenţie pe măsură (’85). Ilfovenii au rămas şi ei în 10 oameni, după ce Giurgiu a văzut al doilea galben (’86). Nu a contat însă! Chiajna s-a calificat în finală, graţie victoriei din manşa tur, 3-0. În ultimul act, trupa lui Adi Falub se va duela cu Steaua, care a trecut de Astra.

14 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca