Mihai Pintilii a oferit declarația serii! „Altă întrebare!”

Mihai Pintilii a oferit declarația serii! „Altă întrebare!”

Mihai Pintilii a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai Stelei în victoria de la Severin, în fața Craiovei, scor 2-1.

Mijlocașul a înscris un gol de generic în prima repriză, catapultând mingea în poartă, de la 22 de metri, din voleu. Pintilii i-a răspuns astfel lui Gigi Becali, cel care l-a criticat dur după jocul cu FC Voluntari. Mai mult, patronul a decis să-l deposedeze de banderola de căpitan, care, în această seară, a fost purtată de Alibec.

„Mă bucur că am marcat, dar importante sunt cele 3 puncte. Mai avem două meciuri și sper să terminăm pe primul loc. Era un meci foarte important. Dacă ne băteau, treceau peste noi în clasament. Sper să luăm șase puncte din următoarele două partide. M-aș bucura să ajungă și Craiova în play-off”, a precizat Pintilii.

Întrebat de ce a rămas fără banderola de căpitan, mijlocașul a răspuns râzând: „Altă întrebare!”. „Nu am de ce să îi răspund patronului, el spune ce vrea. Nu am avut de demonstrat nimic. Am avut o discuție cu domnul Becali. Ține de vestiar de ce mi s-a luat banderola, nu vreau să comentez mai mult”, a adăugat Pintilii.

18 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca