Mihai Bălașa, criticat dur de Becali! „Am văzut cât de bun e. Dacă nu-și revine, e out!”

Mihai Bălașa, criticat dur de Becali! „Am văzut cât de bun e. Dacă nu-și revine, e out!”

Gigi Becali a comentat prestația steliștilor de la meciul cu CFR Cluj. Latifundiarul l-a pus la zid pe Mihai Bălașa, care nu s-a ridicat la nivelul așteptat de omul de afaceri.

„S-a văzut că avem faze de poartă, că suntem mai periculoși. Înainte aveam posesie mai mare decât acum, dar acum, cu Alibec, avem mai multă eficiență. Mi-a lăsat o impresie bună meciul. Mai ales în primele 15 minute, când trebuia să marcăm de mai multe ori. Nu mai înțeleg arbitrajul. Cum se dă cartonaș galben când alunecă jucătorul? El e mare și nu s-a putut ține pe picioare după fentă. A alunecat. S-a ridicat repede. Nu a simulat. Arbitrii vor să se dea mari. Nu au calitate. Sunt tâmpenii”, a reacționat Becali la Sport.ro.

Becali a ținut să-i laude pe Jakolis, Gnohere și Alibec, în ciuda faptului că ultimul a fost eliminat pe finalul primei reprize, după ce a încasat două cartonașe galbene în doar 7 minute. „Alibec a inventat un gol. Jakolis mi-a plăcut foarte tare. Reghe mi-a zis că l-a scos ca să țină de scor. Trebuia cineva proaspăt, care să alerge mult. Gnohere mi-a plăcut. Pe mine mă interesează ca atacantul să nu piardă mingea, să țină de ea. El a soluționat bine fazele. A ținut de minge, dar nu a fost ajutat”, a precizat Gigi.

Patronul „roș-albaștrilor” l-a criticat însă dur pe Mihai Bălașa. „Nu mi-a plăcut deloc. Mihai Stoica mi l-a lăudat foarte tare. Zicea: ‘Să vezi ce jucător e Bălașa și câți bani o să luăm pe el’. După meci l-am întrebat de ce jucăm cu Bălașa dacă îi avem pe Ovidiu Popescu și Enache. Stoica mi-a zis că ‘Stai să îl vezi. Acum nu e bine pregătit. Trebuie să se integreze’. Pe mine mă interesează să se acomodeze. Dacă nu-și revine, nu mai joacă. Este posibil ca Bălașa să joace și fundaș central. Reghe și MM au zis că nu l-au încercat ca fundaș central, pentru că ei au văzut că e foarte talentat ca fundaș drepta și să nu mai facă improvizații acolo. Am văzut eu cât de bun fundaș dreapta e”, a subliniat Becali.

6 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca