Meseria de DJ se ÎNVAȚĂ. Prima școală din țară s-a deschis la CLUJ (VIDEO) - LOOKPLUS
Meseria de DJ se ÎNVAȚĂ. Prima școală din țară s-a deschis la CLUJ (VIDEO)

Meseria de DJ se ÎNVAȚĂ. Prima școală din țară s-a deschis la CLUJ (VIDEO)

Fără ei nici o petrecere nu este reuşită. Dar până să ajungi un DJ de renume ai de parcurs un drum lung și de multe ori cei care nu au de la cine să fure meserie își pot irosi talentul. Mai nou însă există școli de DJ.

Prima şcoală de DJ din ţară a fost deschisă de curând la Cluj și deja pregăteşte zeci de pasionaţi de muzică. Tinerii învaţă de la specialişti încă de la primele ore cum să întreţină atmosfera în cluburi sau la petrecerile private.

Profesorii, DJ de renume, îi învaţă pe cursanți pas cu pas tehnicile acestei meserii.

„O să începem cu mixatul clasic, respectiv cu ce ar trebui să facă un DJ într-un club sau la un eveniment, ce greşeli să nu facă”, explică DJ Jonnessey.

Tot mai mulţi tineri vor să lucreze ca şi DJ în cluburile private. Aceştia îşi doresc faimă şi salarii pe măsură. Cei care vor absolvi această școală vor primi o diplomă acreditată de Ministerul Muncii cu care vor putea profesa chiar şi în străinătate.

Cursul de DJ costă 1.000 de lei.

Sursa foto: www.20minutos.es

13 octombrie 2014

Un comentariu To “Meseria de DJ se ÎNVAȚĂ. Prima școală din țară s-a deschis la CLUJ (VIDEO)”

  1. Buna Ziua !
    Dragii mei as dori sa ma inscriu si eu si sa fac acest curs si sa invat cat mai multe lucruri pentru ca imi place aceasta meserie. Am lucrat in cluburi de noape, ca dj, am participat la evenimente de tip: majorat si nunta. In prezent posed un laptop marca asus i7, un controller denon mc dj 2000, si o colectie de peste 650 de albume, care cuprinde toate genurile muzicale, începând din anii 1950 si pana in prezent, totalizând aproximativ un numar de peste 7500 de piese muzicale. Sunt din Constanta. As dori mai multe detalii. Ma puteti contacta la nr. de tel: 0764 670 812. Va Multumesc Anticipat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca