Meme, după ce a ieşit din închisoare: „Sunt un om schimbat”. Ce zice despre revenirea la Steaua

Meme, după ce a ieşit din închisoare: „Sunt un om schimbat”. Ce zice despre revenirea la Steaua

Mihai Stoica şi-a văzut visul cu ochii. Fostul manager al Stelei a fost eliberat din închisoare şi se poate întoarce la campioana României.

Meme a oferit primele declaraţii după sentinţa dată de Tribunalul Ilfov. „Acum sunt un om schimbat. Am intrat cu multe defecte şi calităţi la puşcărie, sper să fi ieşit doar cu calităţi. Eu sunt foarte adaptabil și în inchisoare am câștigat prieteni și echilibru. Cât am fost în închisoare nu m-am bătut cu nimeni, nu am fost în depresie și nu am făcut greva foamei. Am respectat toți lucrătorii din penitenciar și pe colegii de acolo. Așa cum am fost afară, am fost și în penitenciar. Am trăit astăzi emoţii ca la dubla cu Rapid, din 2006. Deznodământul a fost fericit, cum a fost şi atunci”, a precizat Stoica.

Acesta a vorbit şi despre revenirea la Steaua: „Pe mine mă interează să văd ce pedeapsă complementară voi primi. Nu mi se interzice să activez în cadrul unui club, dar sunt anumite lucruri care nu le pot face. Până când o instanță nu se va pronunța în acest caz, nu voi face niciun pas. Există proceduri legale pe care le voi urma. Până atunci îmi rezerv dreptul de a păstra puțină tăcere. Am avut posibilitatea să îmi îmbunătăţesc cunoștiințele despre fotbal. Am avut mult timp liber și am urmărit multe meciuri”.

15 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca