Meci tensionat în Ştefan cel Mare! Dinamo – Pandurii 1-1

Meci tensionat în Ştefan cel Mare! Dinamo – Pandurii 1-1

Dinamo şi Pandurii şi-au pus reciproc piedică în lupta la titlu, după ce au terminat la egalitate, scor 1-1, în Ştefan cel Mare.

Gorjeni au început în forţă partida. Săpunaru a reluat puţin alături cu capul, din interiorul careului (‘7). Gazdele au fost aproape de autogol, după ce Hanca a degajat în Puljic, dar Cerniauskas a salvat situaţia (’16). Ropotan (’33) şi Dan Nistor (’36) au atentat şi ei la poarta lituanianului, dar fără sorţi de izbândă.

Cei care au reuşit să deschidă scorul au fost dinamoviştii. Palic a şutat violent la colţul scurt, fără speranţe pentru Stanca (’38). Acsinte a avut şansa egalării, însă Cerniauskas a fost din nou la post (’44). Ultima ocazie a reprizei a aparţinut „câinilor”. Gnohere a trimis direct în braţele lui Stanca, din interiorul careului (’45+1).

Cele două echipe ş-au creat ocazii şi în actul secund. Antal putea restabili egalitatea, dar nu a reuşit să profite de o gafă a lui Hanca (’54). Kortzorg nu a fost nici el mai inspirat în faţa porţii adverse. A şutat pe lângă, din doar câţiva metri (’57). După numai două minute, acelaşi Antal a irosit o nouă oportunitate de a înscrie. Mijlocaşul a căutat colţul lung, dar Cerniauskas a parat mingea expediată de fostul jucător al Oţelului (’59). Portarul lituanian a intervenit salvator şi la lovitura de cap a lui Wellington (’67).

Oltenii au solicitat un penalty în minutul 72, după un contact între Hanca şi Acsinte, însă Cristi Balaj a dictat fault în atac. Nemarcat în careu, Răduţ a şutat peste transversală, spre dezamăgirea lui Edi Iordănescu (’84). Cel care a reuşit să egaleze a fost Hora. Golgheterul Pandurilor a punctat cu latul, de la 12 metri (’89).

Tensiunea a atins cote alarmante pe finalul partidei. Gorjenii au rămas fără Edi Iordănescu şi fără antrenorul secund, după ce au fost trimişi în tribune de Balaj. Mai mult, Nicoară a văzut direct cartonaşul roşu, după un clinci avut cu Hanca (’90+2). Scor final: 1-1.

20 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca